■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Winterpret
v
** Heilbot – prei – Coubourg ham – beukenzwam – gerookte bouillon
■
Sint – Jakobsoesters – structuren van knolselder – zwarte truffel – Noilly Prat
■
** Leng – schorseneer – custard – Bouchot mossel – kaviaar
■
** Parelhoen à l’ orange – wortel – piment Espelette – rode biet – pastinaak
&
Couscous – venkel – granaatappel
■
°° Hoevekazen, gedroogde vruchten en noten
La sélection de fromages affinés, fruits secs et noix
( °° + kaas : Supplement : 18 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )
■
** Doyenné – pure arabica – amandelmelk – speculaas – gezouten karamel
v
Winterpret : 115 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
** Viergangen Menu Culinaire Ontdekking : 85 Euro
Aangepaste wijnen : 35 Euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■■■
v
Valentijn
op 14, 15 en 16 februari
Enkel op reservatie!
v
** Heilbot
Soja – mossel – rode curry – picantina – citroengras
Le flétan grillé – moules – soya – curry – citronnelle de Thaïlande
■
Sint – Jakobsoesters & Wintertruffel
Structuren van knolselder – zwarte truffel – Noilly Prat
Les coquilles Saint – Jacques – céleri rave – truffe – Noilly Prat
■
** Skrei & Gerookte kaviaar
Prei – kreeft – jus van schaaldieren – Yuzu
Le skrei – poireau – homard – jus de crustacés – Yuzu
■
** Parelhoen à l’orange
Wortel – piment Espelette – pastinaak – venkel & Couscous – pomelo – granaatappel
Le pintadeau à l’orange – carotte – panais – fenouil – couscous – pomélo – grenade
■
Prélude :
Ananas – lychee – piña colada / Ananas – lychee – piña colada
■
** Doyenné peer
Pure arabica – amandelmelk – speculaas – gezouten karamel
La poire Doyenné – café – lait d’ amandes – spéculoos – caramel salé
v
Valentijn : 125 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
** Vier gangen Menu ( excl. Kaviaar ) : 90 euro / Aangepaste wijnen : 35 euro
v
■ ■ ■
v
Culinaire Impressie
v
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Culinaire Zondag
v
Drie gangen zondagslunch
( uitgezonderd feestdagen )
Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro
Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!
v
■■■
vv
Het restaurant is gesloten van
tot en met ../../2025
v
■■■
v
Reserveren in het restaurant kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v