■ ■ ■

v

Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Lentekriebels

13/03/2025 – 13/04/2025

v

** Schotse Zalm Label Rouge

Fregola Sarda – radijs – venkel – pomelo – dragon

Le saumon Norvégien – fregola – radis – fenouil – pomélo – estragon

 Hopscheuten & gerookte forel

Gepocheerd hoeve-eitje – mousseline – tuinkruiden – tramezzino

Les jets de houblon – œuf poché – mousseline – fines herbes – tramezzino

** Skrei & Avruga

 Prei – rivierkreeftjes – jus van schaaldieren – yuzu  

Le skrei – poireau – écrevisses – jus de crustacés – yuzu – Avruga caviar

** Kwartel & Zwarte trufffel

 Snijboon – bloemkool – gepofte aardappel – laurier – Affligem trippel

La caille au four – haricot coupé – chou-fleur – Affligem Tripple

°° Selectie hoevekazen, gedroogde vruchten, noten en mangochutney

La sélection de fromages, fruits secs, noix et chutney

( °° + kaas : Supplement : 18 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

** Peer & Hop

Bavaroise – karamel – gember & honing – gekoelde sabayon van hopjenever

 La poire – caramel – gingembre & miel – genévrière de houblon 

v

 Lentekriebels : 120 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

** Vier gangen Culinaire ontdekking ( excl. Kaviaar en Truffel ) : 85 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

Laatste bestelling : “ Lentekriebels “ ’s middags : 12h30 en ’s avonds : 19h30

v

■ ■ ■

Vrolijk Pasen

19 April & 20 April

v

** Schotse Zalm Label Rouge

Fregola Sarda – lentegroen – citroengras – piccantina

Le saumon écossais – fregola – mesclun – citronnelle de Thaïlande – piccantino

 2 x Asperges

Asperge – sinaasappel – mousseline / Asperge – orange – mousseline

&

Asperge – forel – zuring – peterselieolie / Asperge – truite – oseille – persil

** Leng & Gerookte kaviaar

 Prei – rivierkreeftjes – jus van schaaldieren – yuzu

La lingue – poireau – écrevisses – jus de crustacés – yuzu – caviar fumé

** Lamsfilet  “ Princier “

 Primeurgroentjes –  beukenzwam – dragon

Gratin van vergeten groenten – Flandrien Grand Cru

Le filet d’ agneau – primeurs – champignon de hêtre – estragon

Gratin de légumes oubliés – Flandrien Grand Cru

( Het lam kan vervangen worden door parelhoen als dit bij de reservatie vermeld wordt )

 °° Selectie hoevekazen, gedroogde vruchten, noten en mangochutney

La sélection de fromages, fruits secs, noix et chutney

( °° + kaas : Supplement : 18 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

** Peer

Bavaroise – gezouten karamel – honingijs – gekoelde sabayon van gember

 La poire – caramel salé – miel – sabayon au gingembre

v

Vrolijk Pasen : 115 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro / Bob : 28 euro

v

** Vier gangen Culinaire Ontdekking ( excl. Kaviaar ) : 85 euro

Aangepaste wijnen : 35 euro / Bob : 22 euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■ ■ ■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  62 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 65 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

vv

Het restaurant is gesloten van

05/06/2025 tot en met 15/06/2025

v

■■■

v

Reserveren in het restaurant kan maximum 4 maanden vooraf.

Voor feestjes maken we graag een uitzondering!

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v

Het restaurant sluit de deuren : 

’s middags om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Mogen wij u vriendelijk vragen om hier rekening mee te houden.

Dank bij voorbaat.

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■