■ ■ ■

v
Het restaurant sluit de deuren om 24:00 uur.
Dit om alles grondig te kunnen verluchten en te ontsmetten.
Wij garanderen graag een gezonde omgeving!
Als het weer het niet toelaat om de ramen continu te laten open staan,
vragen wij u graag om een pull, gilet of sjaal te voorzien voor als
de CO2 meter aangeeft dat wij moeten ventileren.
Dank voor uw begrip!
v
v
v
■ ■ ■
v

 Geachte klanten,

Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.

Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.

We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij

om u beter en sneller te kunnen dienen.

v

■ ■ ■

v

Herfstwandeling 

v

** Terrine van hert & ganzenlever

 Eekhoorntjesbrood – pistache – vijg – mango – gember – brioche
Terrine de cerf – foie d’oie – figue – mangue – gingembre – brioche

Sint – Jakobsoesters

Spinazie – butternut pompoen – sinaasappel – granaatappel
Les coquilles Saint-Jacques – épinard – potiron – orange – pomme granade

** Zeewolf

Bouchot mosseltjes – gewokte groenten – piccantina – citroengras – kokosmelk
Le loup de mer – julienne de légumes – citronelle de Thaïlande – lait de coco

** Fazant

 Fine Champagne – beukenzwam – spitskool – herfsttruffel
&
Tajine van knolselder en pastinaak
Le faisan – chou pointu – champignon du hêtre – truffe

&
Tajine de céleri-rave et panais

°° Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Van Tricht, gedroogde vruchten en noten
La sélection de fromages affinés de Monsieur Van Tricht, fruits secs et noix

( °° + kaas : Supplement : 18 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )

** Elstar – bittere chocolade – veenbes – bolus-ijs – roze peper
Elstar – chocolat amer – airelles – bolus – poivre rose

v

Herfstwandeling : 110 euro

Aangepaste wijnen : 45 euro

 Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

                         

** Viergangen Menu Culinaire Ontdekking ( zonder ganzenlever & zonder truffel ) :  80 Euro

Aangepaste wijnen : 35 Euro

Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )

v

■■■

v

Culinaire Impressie

v

Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats

( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )

Menu :  60 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro

Dessertwijn : 9 euro

v

■■■

v

Culinaire Zondag

v

Drie gangen zondagslunch

( uitgezonderd feestdagen )

Menu : 62 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro

Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!

v

■■■

vv

Het restaurant is gesloten van

01/01/2025 tot en met 24/01/2025

v

■■■

v

Kerst@Home

v

Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )

Schotse Zalm
Spinazie – venkel – sinaasappel – granaatappel

Zeebaars “ op de plancha ”
Gewokte groenten – gegrilde paprika – gefruite prei – chorizo

Fazant “ Fine Champagne “
Wintergroenten – kastanje champignons – aardappelkroketjes

Dessertjes

Speculaas bavarois – gezouten karamel
&
Elstar – mascarponé – bittere chocolade – veenbes

v

Menu : 80 Euro

Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro

Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 245 Euro

v

v

EXTRA’S :

Hapjes : 10 mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro

v

Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst ) via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69

Mogen wij u vragen om duidelijk te vermelden of u het vier of vijf gangen ( met de ganzenleverpastei ) menu wenst.

Reserveren kan tot en met maandag 16 december 12 uur.

Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30

Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174,

BIC : KREDBEBB, dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.

Dank U.

v

■■■

v

Oudejaar@Home

v

Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )

Heilbot
Prei – beukenzwam – bouillon van Coubourg ham

Zeewolf “op de plancha”
Mosselen – citroengras – kokosmelk – piccantina

Suprême van Parelhoen “ à l’orange “
Elstar & veenbes – aardappelkroketjesv

Dessertjes

Bavarois van Tiramisu
&
Doyenné – mascarponé – Amaretto – pure arabica – amandel

v

Menu : 80 Eurov
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Eurov
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 245 Euro

v

v

EXTRA’S :

Hapjes : 10 mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro

v

Reserveren ( + telefoonnummer ) kan tot maandag 23 december om 12 uur
enkel via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69

Mogen wij u vragen om duidelijk te vermelden of u het vier of vijf gangen ( met de ganzenleverpastei ) menu wenst.

Afhalen kan op 31/12 van 16:30 tot 18:30

Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p.p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen. Dank U.

v

■■■

v

Reserveren in het restaurant kan maximum 2 maanden vooraf.

v
■■■

v

v

Heeft u een allergie?

Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.

Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten

en passen indien nodig uw gerecht aan.

Dank bij voorbaat

v

■■■ 

v

v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:

• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.

• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen.  Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde :  ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.

Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.

Hartelijk dank voor jullie samenwerking!

v

■■■

v

U kan ons volgen via Facebook !!!

Like onze pagina : Restaurant Anobesia

en blijf zo op de hoogte

van onze menu’s en activiteiten

v

Leuke foto’s

nu ook op Instagram

v

■■■

v

Restaurant Anobesia

Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem

Tel : 053/68.07.69

v

■■■