■ ■ ■
Geachte klanten,
Momenteel serveren wij enkel onze menu’s.
Zo kan u proeven van de nieuwe creaties van de chef.
We leggen voorlopig de ” à la carte ” kaart opzij
om u beter en sneller te kunnen dienen.
v
■ ■ ■
v
Herfstwandeling
v
** Terrine van hert & ganzenlever
Eekhoorntjesbrood – pistache – vijg – mango – gember – brioche
Terrine de cerf – foie d’oie – figue – mangue – gingembre – brioche
■
Sint – Jakobsoesters
Spinazie – butternut pompoen – sinaasappel – granaatappel
Les coquilles Saint-Jacques – épinard – potiron – orange – pomme granade
■
** Zeewolf
Bouchot mosseltjes – gewokte groenten – piccantina – citroengras – kokosmelk
Le loup de mer – julienne de légumes – citronelle de Thaïlande – lait de coco
■
** Fazant
Fine Champagne – beukenzwam – spitskool – herfsttruffel
&
Tajine van knolselder en pastinaak
Le faisan – chou pointu – champignon du hêtre – truffe
&
Tajine de céleri-rave et panais
■
°° Hoevekazen geselecteerd door kaasmeester Van Tricht, gedroogde vruchten en noten
La sélection de fromages affinés de Monsieur Van Tricht, fruits secs et noix
( °° + kaas : Supplement : 18 euro / glaasje porto Colheita 1999 : 10 euro )
■
** Elstar – bittere chocolade – veenbes – bolus-ijs – roze peper
Elstar – chocolat amer – airelles – bolus – poivre rose
v
Herfstwandeling : 110 euro
Aangepaste wijnen : 45 euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
** Viergangen Menu Culinaire Ontdekking ( zonder ganzenlever & zonder truffel ) : 80 Euro
Aangepaste wijnen : 35 Euro
Dessertwijn : 9 euro of 12 euro ( Sauternes )
v
■■■
v
Culinaire Impressie
v
Driegangen lunchmenu / Lunch à trois plats
( enkel op donderdag – en vrijdagmiddag ) / ( Seulement le jeudi – et vendredi midi )
Menu : 60 Euro / Aangepaste wijnen : 25 Euro
Dessertwijn : 9 euro
v
■■■
v
Culinaire Zondag
v
Drie gangen zondagslunch
( uitgezonderd feestdagen )
Menu : 62 euro p.p. / Aangepaste wijnen : 25 euro
Enkel op reservatie en vermelding bij de reservatie!
v
■■■
vv
Het restaurant is gesloten van
01/01/2025 tot en met 24/01/2025
v
■■■
v
Kerst@Home
v
Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )
■
Schotse Zalm
Spinazie – venkel – sinaasappel – granaatappel
■
Zeebaars “ op de plancha ”
Gewokte groenten – gegrilde paprika – gefruite prei – chorizo
■
Fazant “ Fine Champagne “
Wintergroenten – kastanje champignons – aardappelkroketjes
■
Dessertjes
Speculaas bavarois – gezouten karamel
&
Elstar – mascarponé – bittere chocolade – veenbes
v
Menu : 80 Euro
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Euro
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 245 Euro
v
■
v
EXTRA’S :
Hapjes : 10 mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro
v
Reservaties ( menu + wijn indien u deze gekoeld wenst ) via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Mogen wij u vragen om duidelijk te vermelden of u het vier of vijf gangen ( met de ganzenleverpastei ) menu wenst.
Reserveren kan tot en met maandag 16 december 12 uur.
Afhalen op 24/12 van 16:30 – 18:30 en op 25/12 van 10:00 – 11:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p. p. na reservatie te storten op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174,
BIC : KREDBEBB, dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen.
Dank U.
v
■■■
v
Oudejaar@Home
v
Ganzenleverpastei
Chutney – pijnboompitten – brioche
( supplement : 18 euro )
■
Heilbot
Prei – beukenzwam – bouillon van Coubourg ham
■
Zeewolf “op de plancha”
Mosselen – citroengras – kokosmelk – piccantina
■
Suprême van Parelhoen “ à l’orange “
Elstar & veenbes – aardappelkroketjesv
■
Dessertjes
Bavarois van Tiramisu
&
Doyenné – mascarponé – Amaretto – pure arabica – amandel
v
Menu : 80 Eurov
Menubox voor twee personen met 3 aangepaste wijnen : 200 Eurov
Menubox voor twee personen met extra ganzenlever en 4 aangepaste wijnen : 245 Euro
v
■
v
EXTRA’S :
Hapjes : 10 mini garnaalkroketjes : 6.50 euro
Zoetigheden : 10 Macarons : 10 euro / 10 Soesjes met slagroom : 6 euro
v
Reserveren ( + telefoonnummer ) kan tot maandag 23 december om 12 uur
enkel via anobesia@skynet.be of 053/68.07.69
Mogen wij u vragen om duidelijk te vermelden of u het vier of vijf gangen ( met de ganzenleverpastei ) menu wenst.
Afhalen kan op 31/12 van 16:30 tot 18:30
Mogen wij U vriendelijk vragen om 25 Euro p.p. na reservatie te storten
op rek. IBAN : BE16 4374 1773 4174, BIC : KREDBEBB,
dit om uw reservatie tijdens de feestdagen te bevestigen. Dank U.
v
■■■
v
Reserveren in het restaurant kan maximum 2 maanden vooraf.
v
■■■
v
v
Heeft u een allergie?
Mogen wij u dan vriendelijk vragen om dit te melden bij de reservatie.
Wij informeren u met veel plezier over de aanwezige allergenen in onze gerechten
en passen indien nodig uw gerecht aan.
Dank bij voorbaat
v
■■■
v
v
De Corona- maatregelen tijdens het dineren in het restaurant zijn voorlopig:
• Reserveer uw tafel minimum 1 dag vooraf.
• Annuleer uw reservatie bij de minste ziektesymptomen.
• Hou 1.5 meter afstand van ons en de andere klanten
• Ontsmet altijd uw handen bij het binnenkomen.
• Laat jassen zoveel mogelijk thuis of in de wagen. Wij mogen ze niet meer aannemen.
• Gelieve te wachten aan de ingang tot wij u begeleiden naar uw tafel.
• Zorg steeds voor een goede handhygiëne tijdens uw bezoek en raak alleen voorwerpen aan die u nodig heeft.
• Beperk uw verplaatsingen in het restaurant.
• Hoest of nies in uw ellenboog of in een papieren zakdoek die u onmiddellijk weggooit in een gesloten vuilnisbak. ( aan de toiletten )
• Volg ook steeds de onderlinge mondelinge afspraken.
• Betaal zoveel mogelijk met kaart of bij voorkeur contactloos ( met QR code / Payconiq )
• Respecteer a.u.b. het sluitingsuur van het restaurant zodat wij voldoende tijd krijgen om alles grondig te ontsmetten. Zijnde : ’s middags tijdens de week om 16 uur ( uitzonderlijk 17 uur op zondagmiddag ) en ’s avonds om 24:00 uur.
Al deze maatregelen kan u nogmaals nalezen aan onze ingang.
Hartelijk dank voor jullie samenwerking!
v
■■■
v
U kan ons volgen via Facebook !!!
Like onze pagina : Restaurant Anobesia
en blijf zo op de hoogte
van onze menu’s en activiteiten
v
Leuke foto’s
nu ook op Instagram
v
■■■
v
Restaurant Anobesia
Brusselbaan 216 – 1790 Hekelgem – Affligem
Tel : 053/68.07.69
v